Press "Enter" to skip to content

The Offspring sustin un concert in World of Tanks

Marshmello a deschis usa pentru astfel de evenimente cand a concertat in Fortnite, dupa care am avut parte de o aparitie bizara a trupei Korn in AdventureQuest 3D, asa ca nu este de mirare ca The Offspring vor concerta in World of Tanks. N-ar avea nici motive pentru care n-ar face-o.

Trupa a anuntat cantarea pe Twitter, si vine ca urmare a concertului sustinut de grupul Californian de punk la Wargaming Fest: Tanker Day in weekend, unde acestia au cantat in carne si oase in Minsk, Belarus.

Pentru unii poate parea o asociere destul de ciudata: World of Tanks este un joc de lupte militar care se ia destul de in serios, in timp ce The Offspring sunt cunoscuti pentru melodii precum Pretty Fly (For a White Guy). In apararea trupei, acestia au si melodii serioase, dar intelegeti ideea. Oricare ar fi cazul, concertul virtual va „incepe” pe 18 Septembrie. Iar viitorul suna din ce in ce mai ciudat.

Nu pot spune ca sunt neaparat incantat, chiar daca The Offspring sunt una dintre trupele mele favorite si inca regret ca n-au mai venit in Bucuresti la Rock the City in 2017, dar ideea de a „merge” la concert in joc ma incanta mult mai putin decat a merge la o trupa tribut. Ce vreau sa zic este ca viitorul asta nu este pentru oameni ca mine, ci pentru pustani pre-pubertani care s-au nascut cu casca de VR pe cap. Pe mine ma gasiti in primul rand, live, offline 😉

PCGamer

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares