Press "Enter" to skip to content

Noul joc Castlevania vine pe mobile

Konami a anuntat fara prea mare tam-tam un nou titlu din franciza Castlevania in cadrul Tokyo Game Show, saptamana trecuta. Acesta poarta numele de Grimoire of Souls, dar inainte de a va entuziasma, o sa va rog sa urmariti trailer-ul.

Se pare ca jocul va fi disponibil numai si numai pe telefoane si chiar daca se bucura de aparitia unor personaje favorite ale seriei precum Simon Belmont si Alucard, arata de parca un user de pe DeviantArt a luat un screenshot din Castlevania IV si a pictat peste el.

Trailer-ul nu este ceea ce as numi neaparat dezamagitor, prezentand un platformer cu grafica decenta, personaje indragite ale seriei si un Story Mode. Nu arata rau, nu se indeparteaza de lumea Castlevania, are chiar si co-op si per total pare un joc decent, doar ca fanii inraiti ai seriei probabil vor avea motive sa comenteze, ca orice fanboy care se respecta.

Grimoire of Souls va fi disponibil atat pe iOS cat si pe Android. Nu avem inca o data de lansare, dar tot ce pot spera este ca acest joc sa nu fie umplut de micro-tranzactii, cum este insa trendul in ultima perioada. Ma intreb daca va rula la 120 de FPS-uri pe ROG Phone 2 😀

Kotaku

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares