Press "Enter" to skip to content

LOGITECH LANSEAZA MOUSE-UL G604 LIGHTSPEED

Spread the love

Logitech lanseaza G604 LIGHTSPEED, un nou mouse wireless de gaming. Logitech G604 LIGHTSPEED dispune de autonomie uimitoare si a fost conceput pentru utilizatorii care iubesc sa se joace, dar au nevoie si de un instrument versatil care poate fi folosit pentru o varietate de activitati.

„Daca sunteti pasionati de jocuri precum Fortnite si WoW Classic, atunci acesta ar putea fi mouse-ul pe care il cautati”, a declarat Ujesh Desai, vicepresedinte si director general Logitech Gaming. „G604 LIGHTSPEED a fost proiectat cu sase butoane de dimensiuni mari, astfel incat sa puteti sa va jucati cat mai bine si sa rezolvati cat mai repede diverse sarcini, oferindu-va un control complet. Cand combinati acest lucru cu tehnologia noastra wireless LIGHTSPEED, obtineti libertate de miscare si eficienta garantata”.

Mouse-ul dispune de tehnologia exclusiva Logitech G LIGHTSPEED Wireless pentru conectivitate rapida, fara intarzieri, precum si de cel mai performant senzor Logitech HERO 16K, oferind precizie in timpul jocului si o gestionare eficienta a puterii bateriei, fara incetiniri, filtrare sau accelerare.

In plus, jucatorii pot trece de la LIGHTSPEED la conexiune Bluetooth printr-o simpla apasare a unui buton si pot comuta intre doua calculatoare diferite cu un mouse. G604 asigura o autonomie de 240 de ore de jucat wireless atunci cand este utilizata tehnologia LIGHTSPEED si pana la 5,5 luni folosind conexiune Bluetooth, toate utilizand o singura baterie AA. De asemenea, mouse-ul este personalizabil si dispune de 15 comenzi programabile, o rotita de scroll hiper-rapida cu doua moduri si sase butoane usor accesibile.

Pentru a ajuta jucatorii sa beneficieze de toate functiile oferite de echipamentul lor, G604 LIGHTSPEED poate fi programat folosind aplicatia software G HUB Logitech. Cu o interfata clara si moderna, software-ul avansat de gaming permite jucatorilor sa personalizeze rapid si sa programeze comenzi pentru fiecare buton al mouse-ului.

Pret si disponibilitate

Mouse-ul Logitech G604 LIGHTSPEED wireless va fi disponibil pe Logitech.com si la magazinele partenere incepand din toamna 2019, la un pret recomandat de 469,99 lei. Mai multe detalii se gasesc pe site-ul Logitech.com si pe retelele de socializare Logitech.

Spread the love

Articol preluat de pe wasd.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares