Press "Enter" to skip to content

GOG Galaxy 2.0 este solutia pe care multi gameri o asteapta

GOG Galaxy 2.0 este in acest moment in stadiul de closed beta, dar norocosii care au apucat sa ia parte la acest program se bucura acum de update-ul Atlas care introduce o multime de noi caracteristici care par sa faca clientul mult mai interesant si bine-dotat decat Steam si alte launchere.

Atlas, dupa cum spune si numele, te va ajuta sa iti organizezi cat mai bine libraria de jocuri. Odata cu acest update vei putea cauta si lansa orice joc pe care il detii cu o simpla apasare de buton, iar cand spun orice joc, nu glumesc. Aceasta functie deschide o fereastra care nu doar ca te lasa sa cauti prin lista de prieteni, dar si prin cea de jocuri si poti cauta si indroduce date despre orice joc existent. Asta include artwork, genul jocului, data de lansare si scoruri din review-uri.

Folosind aceasta metoda, utilizatorii pot sa adauge orice joc non-GOG in librarie fara nici o problema. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi CTRL+F, cauti numele jocului, il marchezi ca joc detinut de tine si vei avea si artwork si detaliile aferente. Dupa aceea vei fi rugat sa localizezi executabilul jocului manual, iar din acel moment GOG Galaxy 2.0 va calcula si cat timp ai petrecut in jocul respectiv.

Peste toate acestea, GOG adauga abilitatea de a sorta si de a arata mai multe informatii despre fiecare joc in parte, precum dezvoltator, taguri, platforma, daca este sau nu instalat, si multe altele, fiecare coloana putand fi adaugata sau stearsa dupa bunul plac.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares