Press "Enter" to skip to content

Controller-ul de SNES pentru Nintendo Switch e aici

Nu cu mult timp in urma vorbeam despre faptul ca Nintendo a depus un patent pentru ceea ce parea atunci sa fie un controller wireless de SNES pentru Switch. Iata ca acum, acesta s-a materializat si poate fi comandat de pe site-ul Nintendo, atata timp cat sunteti abonati la Nintendo Switch Online.

Controller-ul de SNES ofera tot ce oferea si originalul, plus doua butoane mici pentru ZL si ZR, cat si un port USB-C pentru incarcare. Un cablu USB este si el inclus in pachet, dar iti vei putea incarca controller-ul si cu un adaptor Nintendo Switch AC.

Acest nou accesoriu a fost lansat cu ocazia faptului ca abonatii Nintendo Switch Online au primit drept bonus, libraria SNES Online. Momentan aceasta are 20 de titluri de SNES gata pentru a fi jucate. Chiar daca, in trecut, Nintendo lansa noi jocuri de NES lunar pentru Switch, compania a declarat ca de acum, aditiile retro viitoare nu vor mai urma un program anume.

Daca nu te multumeste insa controller-ul creat de Nintendo si vrei o alta optiune, 8Bitdo face accesorii excelente bazate pe echipamente retro, printre care si SNES-ul. Le puteti gasi chiar si la noi in tara, iar preturile nu sunt neaparat rele. Daca vreti sa vedeti oferta 8Bitdo, accesati acest link.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares