Press "Enter" to skip to content

Borderlands 3 va fi reparat… cândva

Borderlands 3 a fost lansat zilele trecute, Gearbox lăudându-se că are succes foarte foarte mult și toate cele, dar ceva ce indiscutabil are este o problemă la implementarea folosită pentru DirectX 12.

Cei care au încercat să îl joace folosind DirectX 12 au dat peste numeroase probleme, cum ar fi faptul că ocazional jocul nu va porni. Iar pentru a putea reveni la DirectX 11, este necesară editarea unui fișier .ini de configurare.  O soluție pare a fi în dezvoltare, suportul inițial pentru acest API fiind marcat ca „Beta”, deși jocul în sine este lansat. Asta e, nu ne putem aștepta ca un joc să fie lansat cu o variantă funcțională a unui API lansat zilel.. adică lun… deceniul ăsta?

Conform informațiilor obținute de Overclock3D, chiar AMD susține că Gearbox și 2K games lucrează la un update menit să repare problema. Nu sunt detalii despre când va fi disponibilă această nouă variantă a jocului. Dacă avem noroc, nu va întârzia pentru prea mult timp. Dacă nu avem noroc, atunci ne putem aminti cu drag de cât de bine întreținut și de reparat a fost Aliens Colonial Marines.

Totuși, jocul ar trebui să funcționeze fără mai probleme în DirectX 11, chiar dacă DX12 ar fi fost preferabil, îmbunătățind performanța pe alocuri.

[Overclock 3D]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares