Press "Enter" to skip to content

Vivaldi a fost lansat pentru Android

Probabil ați observat o oarecare preferință pentru un anumit browser în știrile pe care le scriu, așa că astăzi vă anunț că Opera 12 continuă să fie cel mai bun browser făcut vreodată, iar de când dezvoltarea sa a fost întreruptă, totul este la vale pe acest segment. Totuși, pe ici și colo lumea mai încearcă să revină la vremurile bune.

Vivaldi, compania formată din foști dezvoltatori ai browser-ului Opera înainte de era întunecată, anunță că propriul lor browser, numit tot Vivaldi, este acum disponibil pentru Android. Browser-ul a fost lansat într-o variantă beta, însemnând că încă mai are câteva mici probleme pe ici și colo, ceva ce ocazional este valabil și pentru varianta de desktop. Varianta de Android nu este încă la același nivel precum cea dea deplină, dar include câteva chestii bune, cum ar fi abilitatea de a invoca diverse motoare de căutare prin inserarea unui prefix, sau organizarea pe speed-dial, foldere și toate cele a scurtăturilor.

Bine, nu este tocmai vreo inovație, dar niciodată nu strică mai multe browsere pe Android… chiar dacă este construit pe baza lui Chrome. Știu că Presto era spre final un motor infect, fiind fundamental incompatibil cu internetul, dar nu era frumos când aveam opțiuni? Bine, mereu avem Firefox, dar și la disperare nu voi număra Internet Explorer ca fiind o opțiune.

[The Verge]

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares