Press "Enter" to skip to content

Philips ne prezinta doua televizoare 4K de ultima generatie la IFA 2019

Noile televizoare Philips OLED+ 934 și OLED+ 984, lansate la IFA 2019, dispun de cele mai noi panouri OLED și procesorul de imagine P5 din generația a treia. Aceste caracteristici oferă o mai bună performanță, imagini mai clare și culori și tonuri de piele mai precise. OLED+ 984 a câștigat deja premiului EISA Best Home Theatre TV 2019.

Cea de-a 3-a generație de procesoare P5 are puterea de a îmbunătăți calitatea imaginii oferită de funcția Perfect Natural Reality și performanța HDR (HDR10 și HDR10+), având puterea de a completa conținutul Dolby Vision.

Noile modele continuă tradiția începută de predecesorul lor, OLED 903, de a oferi tot ce este mai bun în materie de design european, cu materiale premium, inclusiv stofă Kvadrat, sticlă și metal.

Focus pe sunet

Performanțele audio ale modelului OLED+ 903 au fost remarcabile, având în vedere designul slim al modelului. Pentru noile OLED+ 934 și OLED+ 984, inginerii Philips TV și Bowers & Wilkins au reușit să înceapă lucrul de la stadiul de concept, permițând dezvoltarea de noi sisteme audio care să ridice standardele la un nou nivel.

Spre deosebire de 903, ambele modele beneficiază de sisteme audio cu difuzoare multiple, poziționate separat în carcase rigide, optimizate acustic, care prezintă multe dintre principiile de proiectare și tehnologii proprii comune tuturor produselor audio Bowers & Wilkins.

Decodarea Dolby Atmos este inclusă pe ambele modele, OLED+ 934 fiind primul televizor Philips care beneficiază de unități Dolby Atmos de tip upward firing montate în partea de sus a carcasei difuzoarelor care ofera un efect mai bun de spatialitate a sunetului.

Philips OLED+ 984

Televizorul Philips UHD 4K OLED+ 984, disponibil în versiunea de 65 inch, dispune de cea mai bună calitate a imaginii și de cel mai avansat sistem de sunet oferit vreodată pe un televizor.

Sistemul de sunet pe care audiofilii îl vor aprecia la OLED+ 984 este montat într-un compartiment dedicat situat sub televizor. Acest aranjament permite difuzoarelor mari să ofere utilizatorului un sunet fără distorsiuni, care concentrează dialogul cu precizie spre centrul ecranului, creând efectul de spațialitate.

Modelul prezintă multe tehnologii acustice Bowers & Wilkins, provenite de la difuzoarele de top ale companiei, inclusiv o carcasă centrală Tweeter-on-Top.

Montarea Tweeter-on-Top decuplează tweeter-ul de la difuzoarele mai mari și asigură că sunetul de înaltă frecvență este furnizat fără estomparea asociată cu difracția din interiorul carcasei, cauzată atunci când tweeter-urile sunt montate în carcase mai mari.

În interiorul carcasei principale a difuzoarelor se află trei compartimente pentru difuzoare portate individuale, dedicate boxelor stânga, centru și dreapta. Fiecare compartiment este dotat cu un difuzor de 100mm (4”) mid / bass.

Compartimentele difuzoarelor din stânga și din dreapta au, de asemenea, tweeter-ele decuplate, montate la capetele îndepărtate ale sistemului audio pentru a asigura claritate și detalii. Tweeter-ul central este un exemplu al designului Bowers & Wilkins Tweeter-on-Top, care oferă o scenă sonoră exactă și imersivă. Există, de asemenea, un subwoofer pentru o mai mare extensie de bas în cazul în care este nevoie.

Pe lângă progresele sale acustice și mecanice deosebite, OLED+ 984 oferă decodarea și procesarea Dolby Atmos de ultimă generație ce rezultă într-un sunet larg, care, împreună cu Ambilight, creează cea mai imersivă experiență de vizionare.

Philips OLED+ 934

Televizorul Philips UHD 4K OLED+ 934, disponibil în variante de 55 și 65 inch, are o carcasă separată de difuzoare, care se îmbină un stand unghiular cu un design minimalist din metal. Ca și în cazul OLED+ 984, există și opțiunea de montare pe perete.

Carcasa pentru difuzoare, acoperită cu pânza Kvadrat, este construită dintr-un ABS cu un perete gros, consolidată cu fibră de sticlă, cu secțiuni interioare pentru a controla orice rezonanță nedorită. Camerele din interiorul carcasei au fost proiectate pentru a oferi de două ori volumul sistemului de audio de pe OLED+ 903, ceea ce a permis instalarea unor difuzoare mai mari și mai puternice.

În afară de cele patru difuzoare de gamă medie de 30 mm, două tweetere decuplate din titan de 19 mm și un subwoofer de 80 mm portat de Flowport, OLED+ 934, de asemenea are două difuzoare de 50 mm de tip upward firing– certificate Dolby Atmos montate în partea de sus a incintei pentru a oferi un efect de spațialitate, cu percepția înălțimii, atfel accentuând imersiunea și reproducand cât mai fidel sunetul filmelor, jocurilor și transmisiilor sportive. Modelul OLED+ 934 va recunoaște automat și decoda conținutul Dolby Atmos pentru a oferi cele mai bune rezultate. În mod alternativ, prin implicarea modului Film, televizorul va folosi metodă „up-mixing” pentru conținut non-Dolby Atmos astfel oferind un sunet remarcabil chiar și pentru conținutul mai vechi.

Tehnologia Ambilight pe trei laturi disponibilă doar pe televizoarele Philips se îmbină perfect cu sunetul Dolby Atmos de ultimă generație pentru a crea cea mai imersivă experiență de vizionare.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares