Press "Enter" to skip to content

Motorola lanseaza doua noi telefoane inteligente in cadrul IFA 2019

Pe langa multe lansari inedite pe care le-am vazut la IFA 2019, Motorola ne-a surprins cu doua telefoane care reusesc sa ofere foarte multe dotari demne de anul 2019 intr-un pachet ce vine la un pret accesibil. Chiar daca cele doua terminale sunt foarte diferite, fiecare isi ocupa pozitia sa pe piata astfel avem doua modele care se adreseaza atat celor constransi de buget, cat si celor care isi permit un mid-range ceva mai scump.

Primul despre care vom vorbi este Moto One Zoom al carui pret este de 430 de euro si ofera 4GB RAM alaturi de 128GB de stocare interna. Telefonul este deja disponibil pentru achizitionare in America de Sud si Europa. Acesta vine in mai multe variante de culori: Brushed Bronze, Cosmic Purple si Electric Grey.

Cat despre Moto E6 Plus, acesta are un pret de inceput de numai 139 de euro si va fi disponibil incepand cu luna aceasta.

Motorola One Zoom

Acest smartphone se bucura de un display de 6.4″ FullHD+ OLED Max Vision cu o rata de aspect de 19:9 si rezolutie 1080 x 2340 pixeli. Moto One Zoom are sub capota un Qualcomm Snapdragon 675 si ofera 4GB RAM alaturi de cei 128GB de stocare interna. Ruleaza Android 9.0 Pie si are un senzor de amprenta in display.

Pe partea de camera, acest telefon are un setup quad-camera pe spate. Acest ansamblu include un senzor principal de 48MP, o lentile de 16MP pentru unghiuri largi, o lentila telefoto de 8MP si un senzor depth de 5MP. Pentru selfie-uri, telefonul vine cu o camera de 25MP frontala. Pe partea de baterie, avem parte de un acumulator de 4000mAh care suporta fast charging la 15W.

Moto E6 Plus specs

E6 Plus este un model mai ieftin care vine dotat cu un ecran de 6.1″ HD+ Max Vision IPS cu o rata de aspect de 19.5:9 si o rezolutie de 720 x 1560 pixeli. Puterea este asigurata de un procesor MediaTek Helio P22 iar pe partea de RAM si stocare exista doua variante: prima varianta care vine cu 2GB RAM si 32GB stocare interna, iar a doua varianta care ofera 4GB RAM si 64GB de spatiu. Bateria este si ea mai slaba decat la fratele mai mare si are o capacitate de numai 3000mAh.

Daca vine vorba despre camere, Moto E6 Plus se bucura de un ansamblu dual-camera pe spate dintre care avem senzorul principal de 13MP alaturi de un senzor mai mic de 2MP. Pe fata telefonului, o camera de 8MP serveste drept camera de selfie-uri.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares