Press "Enter" to skip to content

Epson lanseaza o imprimanta cu cerneala fluorescenta

Daca se intampla sa fiti pasionati de nimicuri printate sau aveti o mica afacere care se bazeaza pe imprimante, veti fi bucurosi sa aflati ca Epson a anuntat la IFA 2019 doua noi modele, printre care unul capabil sa printeze cu cerneala fluorescenta.

Este vorba de două imprimante de 64 de inci, cu tehnologie de sublimare: SureColor SC-F9400H şi SC-F9400. Aceste echipamente sunt special concepute pentru imprimare rapidă, fiind destinate volumelor mari de print, pentru articole de îmbrăcăminte, materiale textile şi soft signage (signage pe textile), dar şi pentru alte articole promoţionale imprimate. De asemenea, SC-F9400H oferă companiilor opţiunea de a imprima folosind două cerneluri fluorescente originale (galben şi roz), care oferă culori luminoase şi vii echipamentelor sportive, uniformelor de lucru şi articolelor de modă. Seria SC-F9400 reflectă evoluţia tehnologiilor de imprimare Epson, oferind calitate îmbunătăţită, dar şi un nivel mai mare de productivitate şi fiabilitate.

Andrei Butuman, Business Account Manager, Epson România, declară: „Şi de această dată ne-am concentrat asupra extinderii gamei şi asupra implementării unei soluţii cu cerneală fluorescentă originală, care să aducă un plus de valoare. Este o premieră pentru noi şi credem că am creat cerneluri fluorescente superioare din punct de vedere al intensităţii culorilor. Andrei Butuman a adăugat: „Însă nu este vorba doar de opţiunile privind cerneala fluorescentă. Am creat şi o gamă mai largă de fişiere EMX, un videoclip cu instrucţiuni/pentru întreţinere (care se lansează cu un cod QR) şi o serie de alte funcţii care simplifică foarte mult configurarea, utilizarea şi întreţinerea. Suntem siguri că gama SC-F9400 va contribui la creşterea profitului multor companii.”

Pe lângă gradul de utilizare îmbunătăţit pentru gama de produse din seria SureColor SC-F, Epson a păstrat majoritatea funcţiilor-cheie prezente la modelele anterioare.Graţie acestor tehnologii testate îndelung, Epson poate crea soluţii inovatoare pentru industria de imprimare şi poate oferi mai multe oportunităţi companiilor din acest domeniu.

Functii Cheie

  • Soluţie cu cerneală fluorescentă originală
  • Soluţie de imprimare cu cerneală bulk
  • Software-ul Epson Edge Print
  • Instrucţiuni video cu cod QR
  • Mai multe opţiuni de fişiere EMX
  • Protecţie cap de imprimare – pentru controlarea fluxului de aer
  • Platan plat şi solid, hibrid – pentru gestionarea eficientă a mediilor de imprimare
  • Colector de praf şi ştergător din material textil – pentru a împiedica blocarea duzelor
  • Imprimantă cu design robust, control automat avansat al tensiunii, corectare automată a poziţionării asimetrice – pentru o alimentare exactă
  • Iluminare LED – pentru a putea vedea hârtia
  • Configurare uşoară a mediilor de imprimare

Epson oferă o soluţie completă – imprimanta, cernelurile, mediile de tipărire, software-ul şi asistenţa – totul fiind conceput să funcţioneze în armonie. În plus, configurarea şi utilizarea sunt simple, reprezentând soluţia ideală pentru companiile care vor să adopte sublimarea sau care vor să facă upgrade de la un model anterior.

Disponibilitate

Modelele SureColor SC-F9400 şi SC-F9400H vor fi disponibile din ianuarie 2020.

Articol preluat de pe zonait.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares