Press "Enter" to skip to content

JOCURI NOI CU RAY TRACING

Spread the love

In prima zi Gamescom 2019 s-a anuntat noul val de jocuri ce vor beneficia de Ray Tracing. Vestea aceasta vine oarecum ca o confirmare a faptului ca Ray Tracing-ul este, cel putin pentru urmatorii ani, unul din lucrurile pe care se vor axa cei de la Nvidia si partenerii sai.

De asemenea, NVidia a oferit publicului o demonstrație a efectelor ray-traced in jocurile deja anuntate ca vor beneficia de aceasta tehnologie.

De cand Nvidia a facut posibila implementarea de ray-tracing in timp real in jocuri, aceasta tehnologie revolutionara a facut valuri in industria jocurilor video. Cand ne uitam la numarul de jocuri, francize si la grafica superba din jocurile de la Gamescom 2019, este clar ca ray tracing-ul reprezinta viitorul in materie de gaming.Matt Wuebbling, Head of GeForce marketing,  Nvidia.

Jocurile ce primesc unda verde de Ray Tracing sunt Minecraft, Dying Light 2, SYNCED: Off-Planet, Call of Duty: Modern Warfare, Cyberpunk 2077, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 si Watch Dogs: Legion.

 

Spread the love

Articol preluat de pe wasd.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares