Press "Enter" to skip to content

GAMESCOM 2019: AOC PREZINTA TREI NOI MONITOARE DE GAMING

Spread the love

La evenimentul Gamescom ce se va desfășura anul acesta de pe 20 pana pe 24 august, in Cologne, liderul de piata AOC isi va prezenta portofoliul de monitoare de gaming precum si noul monitor de gaming din seria G2. Standul comun, A-080, AOC si Philips, ce are o dimensiune de 102mse va afla in hala 10.1 de la Cologne Exhibition Center din Germania.

La urmatorul nivel 

Printre multe alte modele premium prezentate de AOC la Gamescom in acest an, starul show-ului va fi seria G2 ce va contine 3 noi monitoare de gaming. Noile modele vor fi disponibile tututror celor ce vor veni la debutul acestora in Europa. Toate cele 3 noi monitoare 24G2U (24”), 27G2U (27”) si modelul curbat CQ27G2 (27”) au o rata de refresh de 144Hz si un timp de raspuns de 1ms MPRT (Moving Picture Response Time), rezolutie FullHD (1920×1080 pixeli) si sunt compatibile cu tehnologia FreeSync pentru o experienta excelenta de gaming. 

Nimic nu este lasat la voia intamplarii 

Anul acesta AOC vrea sa demonstreze ca are un monitor potrivit fiecarui gamer. Cei prezenti vor putea sa testeze flagship-ul AGON  AG273QCG, un monitor curbat QHD de 27”. Monitoarele optimizate pentru jocurile de actiune, racing sau shootere cum sunt modelele AGON AG273QCX cu un ecran VA, AGON AG271QX cu FreeSync si AGON AG272FCX6 cu FreeSync2 garanteaza o experienta de gaming fluida cu un numar de cadre intre 144 si 165Hz. Monitorul ultra rapid cu o rata de refresh de 240Hz AGON AG251FZ este perfect pentru cei mai competitivi gameri.

Monitorul de gaming G27G2U, 27“ 144 Hz din seria G2

Tehnologia Adaptive-Sync si timpul de raspuns de 1ms elimia distorsiunea imaginii pentru a fii mereu cu un pas in fata competititiei. Pentru cei ce vor sa se scufunde intr-o lume virtuala, monitorul ultrawide curbat WQHD de 35” AGON AG352UCG6 este compatibil G-Sync iar imaginile de o calitate deosebita vor capta atentia oricarui gamer. Fanii echipei de esports G2 vor avea ocazia sa incerce modelul G2590PX/G2 din seria G2 dedicat esports ce are o diagonala de 24.5’ si cu o rata de refresh de 144Hz.

Iar pentru gamerii ce prefera consolele, ecranele Philips (partener AOC) sunt pregatite sa cucereasca vizitatorii cu designul placut, performanetele excelente si cele mai noi jocuri de pe console.

Spread the love

Articol preluat de pe wasd.ro

Sharing is caring!

Be First to Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

shares